Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Gaziantep FK ile 2-2 berabere kaldı. Evinde oynadığı son 4 iç saha maçında da galibiyetle tanışamayan siyah-beyazlı taraftarlar, hakemin bitiş düdüğünün ardından hem yönetime hem de Teknik Direktör Sergen Yalçın'a tepki gösterdi.

TEPKİLER TÜPRAŞ STADYUMU'NA YAYILDI
Beşiktaş taraftarları, 'Yönetim istifa', 'Sergen Yalçın istifa' ve 'Serdal Adalı hesap versene' tezahüratlarında bulundu. Taraftarların bu tepkisi, takımın son dönemdeki performansından duydukları hayal kırıklığını açıkça ortaya koydu.
SON DÖRT EV MAÇINDA GALİBİYET YOK
Beşiktaş'ın evinde oynadığı son 4 iç saha maçında da galibiyetle tanışamaması, taraftarların sabrını taşıran en önemli faktörlerden biri oldu. Bu sonuç, takımın iç sahada yaşadığı form sorununu bir kez daha gözler önüne serdi.







