Beykoz'da dün gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, ehliyetsiz bir sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil yol kenarındaki ağaca çarparak yola savruldu. Bu yürek ağızlara getiren kazada iki kişi yaralandı.

KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL AĞACA ÇARPTI
Olay, saat 00.20 sularında Ortaçeşme Mahallesi Çayır Caddesi üzerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Mustafa A. idaresindeki 09 ABE 869 plakalı otomobil, sürücünün ehliyetsiz olması ve virajı hızlı alması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç, yol kenarındaki bir ağaca şiddetle çarparak yola savruldu ve orta alanda durabildi.

GÜVENLİK KAMERASI KAZAYI KAYDETTİ
Kaza sonrası olay yerine hızla polis, itfaiye ve sağlık ekipleri intikal etti. Araçta bulunan ve yaralanan iki kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaşanan dehşet anları, bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, otomobilin virajı hızlı girerek kontrolü kaybettiği, ağaca çarptığı ve yola savrulduğu anlar net bir şekilde görülüyor. Polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlattı.







