Beyşehir’i gururlandıran tilavet

EĞİTİM Yayınlanma : 07 Şubat 2026 02:01 Düzenleme : 07 Şubat 2026 02:07
Beyşehir’i gururlandıran tilavet
Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında, Beyşehir’i temsilen katılan 5. sınıf öğrencisi ve Necip Fazıl Hafızlık Erkek Kur’an Kursu öğrencisi Halid Umeyr Değişti, Konya genelinde 2’nci olarak ilçeye gurur yaşattı.

ÖĞRENCİYE TEBRİK

Kur’an-ı Kerim’i güzel okumak; yalnızca sesin güzelliğiyle değil, harflerin hakkını vererek, manasını hissederek ve kalpten gönüllere ulaştırarak yapılan mukaddes bir ibadet olduğunu belirten İlçe Millî Eğitim Müdürü Musa Konuk, ''Öğrencimizin elde ettiği bu anlamlı başarı; azim, disiplin ve istikrarlı bir eğitim sürecinin kıymetli bir yansımasıdır.'' dedi.

GURUR TABLOSU

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan İlçe Millî Eğitim Müdürü Musa Konuk,

“Kur’an-ı Kerim’i doğru, güzel ve bilinçli bir şekilde okuyarak ilçemizi gururlandıran öğrencimiz Halid Umeyr Değişti’yi gönülden tebrik ediyorum. Bu anlamlı başarıda emeği bulunan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimize, Necip Fazıl Hafızlık Erkek Kur’an Kursumuzun kıymetli hocalarına ve her daim evladımızın yanında olan değerli ailesine teşekkür ediyorum. Evlatlarımızın Kur’an’la hemhâl olduğu bu kutlu yolda başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.