Bilecik'te 3 yıl 9 ay hapis cezası olan kişi yakalandı

ASAYİŞ Yayınlanma : 24 Temmuz 2026 09:17 Düzenleme : 24 Temmuz 2026 09:17
Bilecik'te 3 yıl 9 ay hapis cezası olan kişi yakalandı
Bilecik'te 3 yıl 9 ay hapis cezası bulunan H. A. isimli şahıs, jandarma ekiplerinin yürüttüğü operasyonla yakalanarak cezaevine gönderildi.

Bilecik'te, 3 yıl 9 ay hapis cezası bulunan bir şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Karatay Belediyesi

YAKALAMA OPERASYONU BAŞARILI OLDU

Edinilen bilgilere göre, Bilecik İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların tespiti ve yakalanması için titiz bir çalışma yürüttü. Bu kapsamda, Bilecik'in Söğüt ilçesine bağlı Borçak köyünde takipli faaliyet gerçekleştirildi. Yapılan bu çalışmalar neticesinde, 'kamu yararına tahsis edilen eşya hakkında hırsızlık' suçundan 3 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H. A. isimli şahıs gözaltına alındı.

İŞLEMLERİN ARDINDAN CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Jandarma ekipleri, şahsın yakalanmasının ardından gerekli işlemleri tamamlayarak, H. A.'yı Bilecik M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim etti. Bu olay, jandarmanın suçla mücadele konusundaki kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.