Bilecik'te Hamsu Köprüsü'nde toprak kayması: Çökme tehlikesi

GÜNDEM Yayınlanma : 11 Eylül 2025 21:03 Düzenleme : 11 Eylül 2025 21:03
Bilecik'te Hamsu Köprüsü'nde toprak kayması: Çökme tehlikesi
Bilecik’teki Hamsu Köprüsü’nün ayaklarında meydana gelen toprak kayması nedeniyle çökme tehlikesi oluştu ve yol trafiğe kapatıldı.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Kent merkezi ile sanayi bölgesini birbirine bağlayan Hamsu Köprüsü'nün ayaklarında yaşanan toprak kayması, yetkilileri alarma geçirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, olası bir kazayı önlemek için çevrede güvenlik önlemleri aldı. Trafik, çalışmalar nedeniyle zaten tek şeritten akarken, tamamen durduruldu.

KÖPRÜ TRAFİĞE KAPATILDI

Yaşanan toprak kayması sonucu köprünün çökme tehlikesiyle karşı karşıya olduğu belirtildi. İlgili kurumlar, konuyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Köprünün yeniden inşasının devam ettiği ve bu durumun inşaat çalışmalarını da etkilediği öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.