Bilirkişi raporu açıklandı: Güllü temasla mı düşürüldü?

MAGAZİN Yayınlanma : 26 Aralık 2025 14:42 Düzenleme : 27 Aralık 2025 12:00
Bilirkişi raporu açıklandı: Güllü temasla mı düşürüldü?
Şarkıcı Güllü’nün şüpheli ölümüyle ilgili bilirkişi raporu tamamlandı. Raporda düşüşün kendiliğinden olmadığı, dış kuvvet ve temas bulunduğu belirtildi.

Türkiye’nin yakından takip ettiği Güllü’nün şüpheli vefatına ilişkin yürütülen soruşturmada önemli bir aşamaya gelindi. Sanatçının ölümüne dair hazırlanan bilirkişi raporu dosyaya girdi.

Güllü’nün vefatının ardından kızı Tuğyan Ülkem Gülter’in “üstsoyuna karşı kasten öldürme” şüphesiyle gözaltına alınmasının ardından, soruşturmanın seyrini değiştirebilecek tespitler ortaya çıktı.

“GÜLLÜ TEMAS SONUCU DÜŞTÜ”

Hazırlanan bilirkişi raporunda, Güllü’nün düşüşünün kendiliğinden olmadığına dikkat çekildi. Raporda, sanatçının bir dış kuvvet veya temas sonucu dengesini kaybettiği ifade edildi.

Bilirkişi heyeti, Güllü’nün geriye doğru düşmesinin ancak denge bozucu bir müdahale ile mümkün olabileceğini vurguladı.

“İNTİHAR DÜŞÜNCESİ YOK”

Raporda, olayın intihar olabileceğine dair herhangi bir bulguya rastlanmadığı özellikle belirtildi. Bu tespit, soruşturmanın adli boyutunu daha da derinleştirdi.

“DAHA ÖNCE DÜŞME TEHLİKESİ ATLATTI”

Bilirkişi raporunda yer alan bir diğer dikkat çekici detay ise Güllü’nün daha önce de benzer şekilde düşme tehlikesi yaşadığına ilişkin bilgiler oldu. Heyet, bu durumun rapora özellikle eklendiğini kaydetti.

“KIZI ANNESİNİ UYARMADI”

Raporda, Tuğyan Ülkem Gülter’in bu durumu bilmesine rağmen annesini uyarmadığına vurgu yapıldı. Bu tespit, dosyada yer alan şüpheleri güçlendiren unsurlar arasında gösterildi.

Soruşturmanın, bilirkişi raporunun ardından savcılık tarafından çok yönlü olarak sürdürüldüğü öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.