Bingöl’de deprem! Korku dolu anlar yaşattı

BÖLGE Yayınlanma : 16 Şubat 2025 10:11
Bingöl’de deprem! Korku dolu anlar yaşattı
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Bingöl’ün Yedisu ilçesinde 4.8 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Bingöl’ün Yedisu ilçesinde bugün saat 02.24’te 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı.

Depremin yerin 12.79 kilometre derinliğinde gerçekleştiği belirtilirken, şiddetli sarsıntı çevre illerden de hissedildi.

Olayla ilgili olarak AFAD ve yerel yetkililer, olası can ve mal kaybını önlemek amacıyla bölgedeki incelemelere hızla başladı.

Depremin etkisiyle bazı vatandaşlar korku içinde evlerinden dışarı çıkarken, bölgedeki altyapı ve yapıların durumuna yönelik değerlendirmeler sürüyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.