Bir haftalık mutluluk şehadetle yarım kaldı

BÖLGE Yayınlanma : 27 Temmuz 2025 11:38
Bir haftalık mutluluk şehadetle yarım kaldı
Eskişehir Seyitgazi’deki orman yangınında şehit düşen Tolunay Kocaman’ın, evlenmeden bir gün önce düzenlenen kına gecesine ait görüntüler ortaya çıktı. Eşiyle sadece bir hafta evli kalan şehidin görüntüleri yürekleri burktu.

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ederken şehit olan 10 kişiden biri olan 27 yaşındaki Tolunay Kocaman’ın şehadet haberi, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Genç itfaiyecinin, şehit olmadan sadece bir hafta önce hayatını Burcu Kocaman ile birleştirdiği öğrenildi.

Çiftin düğünden bir gün önce düzenlediği kına gecesine ait cep telefonu görüntüleri ortaya çıktı. Kayıtlarda Tolunay Kocaman’ın eşini alnından öptüğü ve birlikte mutlu anlar yaşadıkları görülüyor. Görüntüler, çiftin geride kalan kısa ama anlamlı birlikteliğini gözler önüne serdi.

Cenazede eşi Burcu Kocaman’ın, “Aşkım ne olur evimize gidelim” diyerek feryat etmesi yürekleri dağladı. Yaklaşık 8 yıldır birlikte olan çiftin, evlendikten yalnızca bir hafta sonra ayrılığı yaşaması derin bir acı bıraktı.

Tolunay Kocaman’ın şehit düşmesiyle son bulan bu hüzünlü hikâye, sevdiklerinin hafızasında hem bir kahramanlık hem de yarım kalan bir aşk olarak kaldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.