Bolu'da aşırı hız yapanlar için Trafidar devrede

ASAYİŞ Yayınlanma : 05 Nisan 2026 01:08 Düzenleme : 05 Nisan 2026 01:08
Bolu'da aşırı hız yapanlar için Trafidar devrede
Bolu'da aşırı hız yapan sürücülere karşı Trafidar radar sistemi devreye alındı. Polis ekipleri, hız kontrollerini sıklaştırarak denetimlerini sürdürüyor.
Bolu'da aşırı hız yapanlar için Trafidar devrede

Bolu'da artan araç yarışı ve aşırı hız şikayetleri üzerine polis ekipleri harekete geçti. Şehir içinde yerli ve milli imkanlarla üretilen 'Trafidar' isimli yeni radar sistemi, belirlenen noktalarda devreye alındı.

Bolu\

Trafidar ile hız kontrolleri sıklaştırıldı

Özellikle Kılıçarslan Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde gece saatlerinde yaşanan gürültü ve yarış ihbarları sonrası Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 'Trafidar' radar sistemini kullanarak hız kontrollerini artırdı. Belirlenen hız limitini aşan sürücülere, bu sistemle otomatik olarak ceza kesildi.

Bolu\

Mahalle esnafı polise teşekkür etti

Mahalle esnafından Banu Yağlıoğlu, akşam saatlerinde caddede yoğunluk yaşandığını belirterek, 'Akşam saatlerinde cadde çok yoğun oluyor. Gürültü çıkarıyorlar ve burada yarış yapıyorlar. Bu sebeple polis ekiplerimiz günlük kontrollerini yapıyorlar. Kendilerine teşekkür ederiz, caddeyle ilgilendiler. Yoğunluk artarak devam edecek ama daha sakin ve gürültüsüz olacağına inanıyoruz' dedi. Polis ekiplerinin bölgede denetimlerini aralıksız sürdürdüğü bildirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.