Bolu'da haftalık operasyon: 117 şüpheli yakalandı, 13'ü tutuklandı

ASAYİŞ Yayınlanma : 02 Aralık 2025 15:20 Düzenleme : 02 Aralık 2025 15:20
Bolu'da haftalık operasyon: 117 şüpheli yakalandı, 13'ü tutuklandı
Bolu'da emniyet ve jandarma ekiplerinin bir haftalık operasyonunda 117 şüpheli yakalandı, 13'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi ve toplam 235 olay kaydedildi.

Bolu'da emniyet ve jandarma ekiplerinin bir hafta süren yoğun operasyonları sonucunda, çeşitli suç kaydı bulunan 117 şüpheli yakalandı. Bu şüphelilerden 13'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi, bölgede huzur ve güvenliğin sağlanması için önemli bir adım atıldı.

235 OLAY VE 86 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Bolu'da huzur ve güvenliğin sağlanması ile kamu düzeninin korunması amacıyla, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 24-30 Kasım tarihleri arasında kapsamlı denetimler gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalarda, kişilere karşı 90, takibi gereken 109, mal varlığına karşı 24, topluma karşı 11 ve millete-devlete karşı 1 olay olmak üzere toplam 235 olay meydana geldi. Bu olaylara karışan 86 şüpheli yakalandı ve yakalanan şüphelilerden 3'ü mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ARAMA KARARLI 31 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Operasyonlar sırasında, emniyet ve jandarma ekipleri, haklarında çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 31 şüpheliyi daha yakaladı. Gözaltına alınan bu şüphelilerden 10'u tutuklanarak cezaevine gönderildi, böylece toplam tutuklu sayısı 13'e ulaştı. Bu sonuçlar, Bolu'da suçla mücadelede etkili bir haftalık performansı gözler önüne serdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.