Bolu'da yılbaşı gecesi öncesi sıkı denetim: Tek tek kimlik kontrolü yapıldı

ASAYİŞ Yayınlanma : 31 Aralık 2025 21:46 Düzenleme : 31 Aralık 2025 21:46
Bolu'da yılbaşı gecesi öncesi sıkı denetim: Tek tek kimlik kontrolü yapıldı
Bolu'da yılbaşı öncesi, çok sayıda göçmenin kimlik ve ikamet bilgileri kontrol edildi.
Bolu'da yılbaşı gecesi öncesi sıkı denetim: Tek tek kimlik kontrolü yapıldı

Bolu'da yılbaşına saatler kala, Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele Şube Müdürlüğü, Asayiş Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak göçmenlere karşı ortak bir denetim gerçekleştirdi. Denetim sırasında çok sayıda göçmenin kimlik ve ikamet bilgileri titizlikle kontrol edildi.

İZZET BAYSAL CADDESİ ABLUKA ALTINDA

Kentin en işlek noktası olan İzzet Baysal Caddesi, yılbaşı öncesinde muhtemel riskleri en aza indirmek amacıyla abluka altına alındı. Ekipler, cadde üzerinde geniş çaplı bir uygulama yürüterek, yabancı uyruklu bireylerin belgelerini kontrol etti.

GÖÇ İDARESİ ARACI ÖNÜNDE BEKLEYİŞ

Yapılan denetimde, yabancı uyruklular, Göç İdaresi Başkanlığı'na bağlı bir kontrol aracının önünde sıraya girerek, kimlik ve ikamet belgelerini yetkililere gösterdi. Bu sıkı tedbirlerle, yılbaşı gecesi öncesinde güvenliğin sağlanması hedeflendi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.