Bolu geçişinde bayram trafiği beklenenden önce başladı

GÜNDEM Yayınlanma : 22 Mayıs 2026 19:41 Düzenleme : 22 Mayıs 2026 19:41
Bolu geçişinde bayram trafiği beklenenden önce başladı
Bolu geçişinde, Kurban Bayramı nedeniyle trafik yoğunluğu erken başladı. Sürücüler, uzun araç kuyrukları oluşturdu ancak trafik akıcı bir şekilde ilerliyor.
Bolu geçişinde bayram trafiği beklenenden önce başladı

Bolu geçişinde, TEM Otoyolu ve D-100 kara yolunda tatil yoğunluğu gözlemlenmeye başlandı. Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde veya tatil beldelerinde geçirmek isteyen vatandaşlar, mesai bitimini beklemeden yola koyuldu.

Bolu geçişinde bayram trafiği beklenenden önce başladı 1

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Özellikle İstanbul'dan Anadolu'ya gitmek isteyen sürücüler, Bolu sınırları içerisinde kilometrelerce uzanan araç kuyrukları oluşturdu. TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı geçişi ve Abant Gişeleri mevkiinde trafik, uzun araç kuyruklarıyla dikkat çekti.

Bolu geçişinde bayram trafiği beklenenden önce başladı 2

TRAFFİK YOĞUN AMA AKICI

Araç sayısındaki artışa rağmen, trafikte durma noktasına gelinmediği, yoğun ama akıcı bir seyrin sürdüğü gözlemlendi. Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, muhtemel kazaları önlemek amacıyla denetimlerini artırarak sürücüleri uyarıyor. Trafik yoğunluğunun, akşam saatlerinde ve tatilin başlayacağı cumartesi günü zirve yapması bekleniyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.