Bozkır Belediyesi Düğün Salonu baştan sona yenilendi

YEREL Yayınlanma : 26 Mayıs 2026 00:31 Düzenleme : 26 Mayıs 2026 00:33
Bozkır Belediyesi Düğün Salonu baştan sona yenilendi
Bozkır Belediye Başkanı Nazif karabulut, belediye bünyesinde hizmet veren düğün salonunun yeni sezona hazır hale getirildiğini söyledi.

BAŞTAN AŞAĞI YENİLENDİ

Başkan Karabulut, ''Mutluluğunuza ortak olan Belediye Düğün Salonumuzu baştan aşağı yeniledik. Lavabolarından iç mekanına, sahnesinden gelin odasına, duvar boyalarından modern aydınlatmalarına kadar her köşesini pırıl pırıl yaparak hizmetinize sunduk.

Yenilenen salonumuzun kurulacak mutlu yuvalara vesile olmasını diliyor, Bozkır’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.'' dedi.

YENİ HATIRALAR BU SALONDA BİRİKECEK

Başkan Karabulut, ''Bu güzel memleketin insanlarına Bozkır'ın has evlatlarına hak ettiği en kaliteli, en konforlu ve en güzel hizmeti sunabilmek adına büyük bir gayretle çalışıyoruz. Bu anlayışla ilçemizin sosyal yaşamında çok önemli bir yere sahip olan yıllar boyunca binlerce vatandaşımızın ve gençlerimizin en özel anlarına şahitlik mutluluğa ilk adımı attığı belediye düğün salonumuzda başlattığımız kapsamlı tadilat ve yenileme çalışmalarını eksiksiz bir şekilde tamamladık. Büyük bir emekle ve titizlikle yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında salonumuzun lavabolarından iç mekan tasarımına sanatçılarımızın ve konuklarımızın rahat edeceği sahnesinden en ince ayrıntısına kadar, özel olarak düşündüğümüz gelin odasına kadar her noktayı sıfırdan ele aldık. Duvar boyalarından, aydınlatma sistemine kadar her köşesini baştan aşağıya tamamen yenileyerek pırıl pırıl ve ferah Bozkırımıza yakışır modern bir alanı sizlerin hizmetine sunduk. Yenilenen salonumuzun burada bir araya gelecek ailelerimizin mutluluğuna kurulacak yuvalara ve nesiller boyu unutulmayacak en güzel anılara vesile olmasını diliyoruz."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.