Bozkır’da muhtarlarla istişare toplantısı düzenlendi

YEREL Yayınlanma : 21 Aralık 2024 00:50
Bozkır’da muhtarlarla istişare toplantısı düzenlendi
Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek düzenlenen istişare toplantısında belediyenin dokuz aylık çalışmalarını değerlendirdi ve mahallelerin taleplerini dinledi.

Belediye Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, Bozkır’da yapılan hizmetlerin yanı sıra muhtarların özellikle tarım ve sulama sistemlerine yönelik talepleri gündeme alındı. Başkan Karabulut, toplantıda yaptığı konuşmada, Bozkır’a hizmet etmenin kendileri için bir ayrıcalık olduğunu vurgulayarak, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

“Hizmet Sevdası Bitmez”

Dokuz ay önce başladıkları görevde önemli projelere imza attıklarını ifade eden Başkan Karabulut, şunları söyledi:

"Bu memleket bizimdir. Bozkır’a hizmet etmek büyük bir ayrıcalık taşımaktadır. Göreve başladığımızda bu vatana olan borcumuzu hissettik. Bugün geldiğimiz noktada, bu borcun önemli bir kısmını 5 yıl sonunda ödeyeceğimizi düşünüyorum. Daha çok çalışıp, daha fazla hizmet üretmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."

bozkir-muhtarlarla-istisare-toplantisi-2.jpg

Kooperatifleşme Çağrısı

Toplantıda mahalle muhtarlarının taleplerine de yer veren Başkan Karabulut, özellikle tarım ve hayvancılık konusunda yaşanan sorunlara dikkat çekti. Bozkır’ın kuraklık nedeniyle tarım ve hayvancılık sektöründe sıkıntılar yaşadığını belirten Karabulut, sulama sistemlerindeki sorunları çözmek için iş birliğinin önemine vurgu yaptı.

Karabulut, kooperatifleşmenin bu konuda önemli bir adım olacağını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Bozkır’da yaşayan vatandaşlarımızın büyük kısmı geçimini tarım ve hayvancılıkla sağlıyor. Ancak mevcut sulama hatlarında ortak sorunlar var. Bu sorunların çözümü için mahalle muhtarlarımızın bir araya gelerek bir kooperatif kurmalarını istiyoruz. Belediyemiz bu süreçte öncülük yapmaya hazır. Kooperatifleşme, devletimizin sunduğu desteklerden faydalanmamız için kritik bir adım. Bu konuda tüm muhtarlarımızın hassasiyet göstermesini bekliyoruz."

Başkan Karabulut’un bu çağrısı, muhtarlar tarafından olumlu karşılanırken, toplantının ardından iş birliği yapılacak projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.