Bursa'da kan donduran olay: Boğazı kesilen genç hastanede can verdi

ASAYİŞ Yayınlanma : 23 Mart 2026 10:02 Düzenleme : 23 Mart 2026 10:02
Bursa'da kan donduran olay: Boğazı kesilen genç hastanede can verdi
Bursa'da çıkan bıçaklı kavgada boğazı kesilen bir kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Jandarma, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Bursa'da kan donduran olay: Boğazı kesilen genç hastanede can verdi

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesi'nde yaşanan korkunç olayda, iki kişi arasında çıkan bıçaklı kavgada boğazı kesilen bir kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

TARTIŞMA BIÇAKLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir sebeple başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek kanlı bir kavgaya dönüştü. Kavga sırasında bir şahsın boğazı kesildi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan şahsı Kestel Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Hastanede acil olarak tedavi altına alınan ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan şahıs, ne yazık ki yaşamını yitirdi. Olayın ardından jandarma ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri alırken, olaya karıştığı düşünülen şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Soruşturma devam ediyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.