Bursa'da konforlu ulaşım için 150 bin ton sıcak asfalt döküldü

ÇEVRE Yayınlanma : 25 Ekim 2025 03:36 Düzenleme : 25 Ekim 2025 03:36
Bursa'da konforlu ulaşım için 150 bin ton sıcak asfalt döküldü
Bursa Büyükşehir Belediyesi, yaz dönemi boyunca 150 bin ton sıcak asfalt dökerek ulaşım yatırımlarını artırdı. Başkan Bozbey, çalışmaların 17 ilçede sürdüğünü açıkladı.
Bursa'da konforlu ulaşım için 150 bin ton sıcak asfalt döküldü

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yaz dönemi boyunca toplam 285 kilometre sathi kaplama çalışmasını tamamladı. 150 bin tona yakın sıcak asfalt uygulaması gerçekleştirildi.

ULAŞIM YATIRIMLARI SÜRÜYOR

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ‘Gelişen, güvenli ve güçlenen Bursa’ hedefiyle kent genelindeki ulaşım yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Yaz dönemi boyunca yoğun bir çalışma yürüten Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, yolları daha güvenli ve konforlu hale getirmek için 17 ilçedeki güzergahlarda iyileştirme çalışmaları yaptı.

BAŞKAN BOZBEY'DEN AÇIKLAMALAR

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 285 kilometrelik sathi kaplama çalışmasının tamamlandığını belirtti. 2025 yaz döneminde de yol çalışmalarıyla bütüncül bir ulaşım seferberliği hedeflediklerini ifade etti. Ayrıca, muhtarlardan gelen talepleri hızla karşılamak için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.