Bursa İnegöl'de korkunç kaza: Kadının 4 parmağı salça makinesinde koptu

ASAYİŞ Yayınlanma : 09 Eylül 2025 21:17 Düzenleme : 09 Eylül 2025 21:17
Bursa İnegöl'de korkunç kaza: Kadının 4 parmağı salça makinesinde koptu
Bursa'nın İnegöl ilçesinde 50 yaşındaki Birsen K., salça yaparken parmaklarını makineye kaptırarak 4 parmağını kaybetti ve Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Cemiyet Mahallesi'nde meydana gelen korkunç bir kazada, 50 yaşındaki Birsen K., salça yaparken parmaklarını makineye kaptırdı. Olay, öğleden sonra saat 13.30 sıralarında bir evin bahçesinde yaşandı.

SALÇA MAKİNESİ KAZASI

Birsen K.'nın sol elinin 4 parmağı salça makinesinde koptu. Olay yerine çağrılan ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadın, acil müdahalenin ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Parmaklarının dikilmesi için uzman ekiplerin elinden geçecek.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İnegöl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Olayın ayrıntıları ve olası ihmaller araştırılıyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.