Çanakkale'de emniyet güçleri, göçmen kaçakçılığını engellemeye yönelik bir operasyon düzenledi. Bu operasyonda 26 kaçak göçmen yakalanırken, 4 organizatör tutuklandı.

OPERASYON DETAYLARI
Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonuyla, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri 18 Kasım'da il genelinde göçmen kaçakçılığının önlenmesi amacıyla harekete geçti. Bu kapsamda düzenlenen operasyonda 4 organizatör ve 26 kaçak göçmen yakalandı. Arama sırasında 4 araç, bir miktar para ve çeşitli malzemeler de ele geçirildi.
KAÇAK GÖÇMENLERİN DURUMU
Yakalanan 26 kaçak göçmen, gerekli işlemlerinin tamamlanmasının ardından Ayvacık ilçesindeki Göçmen Ön Kabul ve Sevk Merkezi'ne teslim edildi. Ayrıca, tutuklanan 4 organizatör, çıkarıldıkları mahkeme tarafından cezaevine gönderildi.







