Çankırı'da terör saldırısında şehit olanlar anıldı

YAŞAM Yayınlanma : 05 Mart 2026 13:18 Düzenleme : 05 Mart 2026 13:18
Çankırı'da terör saldırısında şehit olanlar anıldı
Çankırı’da 26 yıl önceki terör saldırısında şehit olanlar, düzenlenen anma töreniyle anıldı.
Çankırı'da terör saldırısında şehit olanlar anıldı

Çankırı’da, 26 yıl önce teröristler tarafından düzenlenen bombalı saldırıda şehit olanlar, anıt önünde gerçekleştirilen törenle anıldı.

ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

1999 yılında dönemin Çankırı Valisi Ayhan Çevik’e yönelik gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden polis memuru Nurettin Cinsoy, öğrenci Emrah Ersoy, Fatma Dönmez ve esnaf Alpay Evirgen için anma programı yapıldı. Program, Cumhuriyet Mahallesi’nde olayın yaşandığı sokakta saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

DUALARLA ANILDI

Törende, şehir düşenler dualarla anıldı. Etkinliğe Çankırı Valisi Hüseyin Çakırtaş, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, il protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.