Çekmeköy Belediyesi'nin düzenlediği Car Fest 2026, 330 modifiyeli araçla görsel bir şölen haline geldi.

Renkli görüntüler ve ödüller
Otomobil tutkunlarının bir araya geldiği festivalde, dereceye giren araçlar ödüllendirildi. Festival, aynı zamanda ihtiyaç sahibi çocuklar için toplanan oyuncaklarla anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine de ev sahipliği yaptı. Çekmeköy Belediyesi’nin Kent Park’ında gerçekleşen etkinlikte, ziyaretçiler farklı tasarımlara sahip araçları yakından inceleme fırsatı buldu. Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, gençlerin ve modifiye tutkunlarının heyecanına ortak olarak festival alanını gezdi.

Bir araya gelen tutkulu insanlar
Festival kapsamında düzenlenen Tofaş Güzellik, Avrupa Güzellik, Honda Güzellik ve Ticari Güzellik yarışmalarında dereceye giren katılımcılara plaketleri verildi. Modifiye tutkunları, araçlarını sergilerken, gün boyunca düzenlenen etkinlikler ve DJ performansları da festivale renk kattı. Başkan Orhan Çerkez, etkinlikteki insan kalabalığını değerlendirerek, burada hayallerini gerçekleştiren, üretmeye motivasyonu olan insanların bulunduğunu vurguladı.

Özgün tasarımlar ve gelecek hedefleri
İstanbul Modifiyeli Araçlar ve Otomobiller Derneği Başkanı Bayram Karateke, festivalin kalabalık bir katılım aldığını belirtti. Araç sahibi Onurcan Aksoy, yıllardır emek verdikleri araçlarını sergilediklerini ve birincilik kupası hedeflediklerini ifade etti. Araç sahibi Zahit Bakan ise, modifiye camiasının yanlış anlaşılmalarını düzeltmek ve insanlara eğlenceli bir ortam sunmak için burada olduklarını dile getirdi.







