Çatıdaki tamir işi hayatına mal oldu: Güneş paneli takarken düşen adam yaşamını yitirdi

ASAYİŞ Yayınlanma : 06 Haziran 2026 20:27 Düzenleme : 06 Haziran 2026 20:27
Çatıdaki tamir işi hayatına mal oldu: Güneş paneli takarken düşen adam yaşamını yitirdi
Çorum Sungurlu'da evinin çatısında güneş enerjisi panelini tamir ederken düşen Şakir Akgül, kafasını kiremitlere çarparak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Çatıdaki tamir işi hayatına mal oldu: Güneş paneli takarken düşen adam yaşamını yitirdi

Çorum'un Sungurlu ilçesinde, kendi evinin çatısında güneş enerjisi panelini tamir etmeye çalışırken talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden Şakir Akgül'ün hikayesi yürek burktu.

Çatıdaki tamir işi hayatına mal oldu: Güneş paneli takarken düşen adam yaşamını yitirdi 1

UMUTSUZ ÇAĞRI VE HIZLI MÜDAHALE

Sunguroğlu Mahallesi 46. Sokak'ta meydana gelen olayda, iki katlı evinin çatısında bir süre önce taktırdığı güneş enerjisi panellerini kontrol eden ve küçük bir tamirata girişen Akgül, dengesini kaybederek beton zemine düştü. Düşüş sırasında kafasını sertçe çatı kiremitlerine çarpan Akgül'den haber alamayan komşuları, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye acil sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Çatıdaki tamir işi hayatına mal oldu: Güneş paneli takarken düşen adam yaşamını yitirdi 2

SON ANLAR VE KADER ANİ

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, özel merdivenli araçla çatıya çıkarak Akgül'e ulaştı. Ancak yapılan ilk müdahaleler ve incelemeler sonucunda, talihsiz adamın düşme anında aldığı darbe sonucu hayatını kaybettiği anlaşıldı. İlk belirlemelere göre, Akgül'ün düşerek kafasını kiremitlere çarptığı tespit edildi. Olay yerinde gerekli incelemeler tamamlandıktan sonra, itfaiye merdiveniyle çatıdan indirilen Akgül'ün cenazesi, otopsi ve defin işlemleri için morga kaldırıldı. Akgül'ün Ankara'da ikamet ettiği ve eşiyle birlikte bu ziyareti gerçekleştirdiği öğrenildi. Polis, olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.