Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde yaşanan maddi hasarlı bir trafik kazası, sonrasında yaşanan gerginlikle gündeme oturdu. Bir otomobil ile yolcu minibüsünün karıştığı kazada şans eseri yaralanan olmazken, araçlarda küçük çaplı hasarlar oluştu. Ancak olayın asıl dikkat çekici yanı, kazanın ardından yaşananlar oldu.

YOL AÇIK KALDI, GERGİNLİK TAVAN YAPTI
Kazanın ardından araç sürücülerinden biri, trafik ekipleri olay yerine gelene kadar aracını bulunduğu yerden çekmeyi reddetti. Kadın sürücünün bu tutumu, Atatürk Caddesi üzerinde uzun süreli bir trafik aksamasına neden oldu. Cadde üzerinde araçların geçişi bir süre kontrollü olarak sağlanırken, durum taraflar arasında kısa süreli bir tartışmaya da yol açtı. Bekleyen sürücüler ve çevredeki vatandaşlar arasında tansiyon yükseldi.

EKİPLER MÜDAHALE ETTİ, TRAFİK NORMALE DÖNDÜ
Olayın bildirilmesi üzerine kısa sürede bölgeye intikal eden trafik ekipleri, durumu kontrol altına almak için harekete geçti. Ekiplerin müdahalesi ve araçların yol kenarına çekilmesinin ardından trafik akışı normale döndürülebildi. Yaşanan kaza ve sonrasındaki gerginlikle ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.







