Cevdet Yılmaz: Türkiye, zulme karşı sesini yükseltmeye devam edecek

SİYASET Yayınlanma : 19 Mart 2026 20:55 Düzenleme : 19 Mart 2026 20:55
Cevdet Yılmaz: Türkiye, zulme karşı sesini yükseltmeye devam edecek
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin adaletin yanında durmaya devam edeceğini ve zulme karşı sesini yükselteceğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye'nin adaletin yanında durmaya devam edeceğini vurguladı.

RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Yılmaz, Ramazan Bayramı vesilesiyle yaptığı açıklamada, 'Rahmet ve bereket ayı Ramazan'a elveda derken, bir bayrama daha kavuşmanın huzurunu yaşıyoruz' diyerek bayramın önemini dile getirdi. Aile bağlarının güçlendiği ve paylaşmanın arttığı bu günlerin, toplumsal değerleri pekiştirdiğini belirtti.

SAVAŞLARA DİPLOMASİ ÇAĞRISI

Aynı zamanda bölgede yaşanan savaşların sona ermesi temennisinde bulunan Yılmaz, çatışma yerine diplomasinin hakim olmasını istedi. Emperyalist tuzaklara karşı milli birliğin önemine de dikkat çeken Yılmaz, Türkiye'nin güçlü devlet geleneği ve milli dayanışma ruhuyla, barış ve adaletin tesisi için kararlı bir duruş sergilemekte olduğunu ifade etti. Yılmaz, 'Farklılıklarımızı zenginlik olarak görmek, milli birliğimizi yüceltmek en güzel cevabımızdır' dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.