Cingöz: Türk bayrağını zirveye dikeceğiz

SPOR Yayınlanma : 12 Haziran 2026 10:48 Düzenleme : 12 Haziran 2026 10:48
Cingöz: Türk bayrağını zirveye dikeceğiz
Türkiye Muaythai Milli Takımı, 2026 Dünya Şampiyonası için hazır. Teknik Direktör Cingöz, Türk bayrağını zirveye dikeceklerini vurguladı.

Türkiye Muaythai Milli Takımı, 16-26 Haziran 2026 tarihlerinde Malezya’nın Kuala Lumpur kentinde gerçekleştirilecek Büyükler Dünya Şampiyonası için son hazırlıklarını tamamladı.

Cingöz: Türk bayrağını zirveye dikeceğiz 1

DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU HEDEFİ

Milli Takım Teknik Direktörü Göksel Cingöz, Türk sporcuların dünya sahnesinde ay-yıldızlı bayrağı en yüksekte dalgalandırmak için büyük bir kararlılıkla mücadele edeceğini ifade etti. Burdur’da yapılan hazırlık kampının ardından, 40 kişilik bir kafile ile şampiyonaya katılacak olan Türkiye, dünya şampiyonluğu hedefiyle yola çıkıyor.

TÜRK MİLLETİNE EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL

Cingöz, hazırlık sürecinde teknik ve taktik anlamında yoğun bir program uygulandığını belirterek, Türk milletini en iyi şekilde temsil etme sözü verdi. “Hiçbir eksik bırakmadık. Şanlı bayrağımızı dalgalandırmak için bu yola çıktık,” dedi. Ayrıca, desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a, Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız’a ve tüm antrenörlere teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.