Çorum'un Merkez ilçesine bağlı Çalyayla köyü Arpalı mevkiinde mantar toplamak için ormanlık alana giden 45 yaşındaki Hüseyin G., dengesini kaybederek yaklaşık 300 metre yüksekliğindeki bir uçurumdan düştü.
ACİL MÜDAHALE
Düşme sonucu yaralanan Hüseyin G.'nin durumunun ciddiyetini gören çevredekiler, 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. Olay yerine AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, düşen vatandaşın bulunduğu alana ulaşmak için hemen çalışmalara başladı.
KURTARMA OPERASYONU
Ekipler, Hüseyin G.'nin düştüğü bölgede yaptığı incelemelerde, vücudunda kırıklar olduğunu ve yaralandığını tespit etti. İlk müdahalesi yapıldıktan sonra, AFAD ve jandarma komandoları tarafından yaklaşık 5 saat süren bir kurtarma operasyonu gerçekleştirildi. Sonunda, Hüseyin G. uçurumdan çıkarılarak ambulansa ulaştırıldı. Hastaneye kaldırılan vatandaşın tedavisi sürüyor.








