Trendyol 1. Lig ekiplerinden Çorum FK, teknik direktörlük görevine Hüseyin Eroğlu'nu getirdi. Tecrübeli çalıştırıcı ile anlaşmaya varan kulüp, yeni döneme büyük umutlarla başladı. Eroğlu, göreve başlarken yaptığı açıklamada, Çorum FK'yı Anadolu'nun yıldızı yapma hedeflerini dile getirdi.

HÜSEYİN EROĞLU İLE ANLAŞMA SAĞLANDI
Çorum FK yönetimi, teknik direktör Çağdaş Çavuş ile yollarını ayırmasının ardından hızla yeni teknik adam arayışlarına girmiş ve tecrübeli isim Hüseyin Eroğlu ile el sıkışmıştı. Çorum FK tesislerinde düzenlenen imza törenine kulüp yönetimi ve yetkilileri katıldı. Konuşmaların ardından Hüseyin Eroğlu, sözleşmeye imza attı. Ardından kendisine üzerinde ismi yazılı Çorum FK forması takdim edildi. Yeni teknik direktör, yönetim ekibiyle birlikte Çorum Şehir Stadyumu'nu gezerek tesisler hakkında bilgi aldı.

"5. ŞAMPİYONLUK İÇİN BURAYA ÇAĞIRDIK"
Törende konuşan Çorum FK Başkanı Baran Korkmazoğlu, Hüseyin Eroğlu'nun kariyerindeki başarılarına vurgu yaparak, "Kendisiyle görüştüğümüzde 5. şampiyonluk için buraya çağırdığımızı söyledik. Sağ olsun bizi kırmadı, geldi. Çorum Futbol Kulübümüzü Anadolu’nun yıldızı olarak değerlendirdi. Biz bunu bir tık ileri taşıyıp takım yıldızı yapmasını bekliyoruz. Kısa, orta ve uzun vadeli hedeflerimiz içerisinde Hüseyin hocamızla bu yola çıktık. Kısa vadeli hedefimiz bu takımı Süper lige taşımak, orta vadeli hedefimiz bu takımın Anadolu’nun yıldızlarını içinde barındıracak bir yıldızlar Akademisi kurma, uzun vadeli planımız ise Çorum futbol kulübünü Avrupa’ya entegre etmektir." ifadelerini kullandı.

"BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"
Çorum FK'nın yeni teknik direktörü Hüseyin Eroğlu ise, taraftarlara ve şehre seslenerek, "Hepimiz bir zincirin parçasıyız. Futbolcularımız ve taraftarlarımız en güçlü aktörler. Bizlerin hep birlikte o zinciri oluşturarak başarıyı sağlamamız gerekiyor. Tek başına kimse bunları başaramaz ama bu Çorum şehri için çok değerli ve önemli. Sizlere de ihtiyaç var. Taraftarlarımıza ihtiyacımız var. Birlikte olursak da bunu başaracağımıza inanıyorum. Kırmızı renk önemlidir. Geriye dönüp baktığımızda şampiyonlukları kırmızı olan renkte yaşamışım. Bugün siyah ve kırmızı, Çorum FK. İnşallah yolun sonu yine Süper Lig olacak ve bunu başaracağız." dedi. Eroğlu, sorun odaklı değil, çözüm odaklı olduğunu belirterek, eksiklerin farkında olduğunu ancak bunu başarmak için geldiklerini ve çok çalışacaklarını sözlerine ekledi.







