Çubuk'ta Erasmus Günleri: Sürdürülebilir gelecek için önemli adımlar atıldı

GÜNDEM Yayınlanma : 20 Ekim 2025 11:46 Düzenleme : 20 Ekim 2025 11:46
Çubuk'ta Erasmus Günleri: Sürdürülebilir gelecek için önemli adımlar atıldı
Çubuk'ta düzenlenen Erasmus Günleri etkinliği, sürdürülebilir çevre konularında eğitimler ve sunumlarla gerçekleştirildi.

Çubuk ilçesinde gerçekleştirilen Erasmus Günleri etkinliği, 'Bir Şans, Bir Gezegen, Bir Sorumluluk' teması ile dikkat çekti. Etkinlik, Çubuk Bilim ve Sanat Merkezi'nde (BİLSEM) düzenlendi.

SÜRDÜRÜLEBİLİR ÇEVRE EĞİTİMİ

SoilVET Projesi kapsamında yapılan bu etkinlikte, çevre dostu teknoloji, yeşil dönüşüm ve doğa bilinci üzerine çeşitli eğitimler verildi. Etkinliğin koordinatörlüğünü üstlenen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, katılımcılara sürdürülebilir bir çevre için gerekli bilgileri aktardı. BİLSEM Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Özgün Devrim, proje hakkında bilgi verirken; Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nden Dr. Hüseyin Şahin, elektrikli araçların gelecekteki rolü üzerine bir sunum gerçekleştirdi. Etkinlik, katılımcıların ilgi gösterdiği elektrikli araçların sergilenmesiyle sona erdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.