D-100 Karayolu'nda zincirleme kaza: 1 yaralı

ASAYİŞ Yayınlanma : 21 Eylül 2025 23:25 Düzenleme : 21 Eylül 2025 23:25
D-100 Karayolu'nda zincirleme kaza: 1 yaralı
İstanbul'da D-100 Karayolu Acıbadem mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında bir kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza nedeniyle trafik yoğunluğu oluştu.

İstanbul'da D-100 Karayolu Acıbadem mevkiinde meydana gelen üç araçlık zincirleme trafik kazasında bir kişi hafif yaralandı. Kaza nedeniyle bölgede trafik yoğunluğu yaşandı.

KAZANIN AYRINTILARI

Saat 21.45 sıralarında Harem istikametinde seyir halindeki 34 JB 6372 plakalı otomobil, sağ şeritten sol şeride geçerken 34 GCA 65 plakalı otomobile ve yol kenarındaki beton bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç, önünde seyreden 34 MUJ 460 plakalı otomobile de çarptı.

YARALI AYAKTA TEDAVİ EDİLDİ

Kaza sonucu hafif yaralanan kişi, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edildi. Polis ve itfaiye ekipleri de kaza yerine sevk edildi. D-100 Karayolu'ndaki trafik yoğunluğuna neden olan kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.