Denizli Ticaret Odası, Yüksek İstişare Kurulu toplantısını gerçekleştirdi

GÜNDEM Yayınlanma : 28 Ekim 2025 16:30 Düzenleme : 28 Ekim 2025 16:30
Denizli Ticaret Odası, Yüksek İstişare Kurulu toplantısını gerçekleştirdi
Denizli Ticaret Odası Yüksek İstişare Kurulu toplantısı, Uğur Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirildi ve önemli projeler ele alındı.
Denizli Ticaret Odası, Yüksek İstişare Kurulu toplantısını gerçekleştirdi

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yüksek İstişare Kurulu (YİK), DTO Başkanı Uğur Erdoğan’ın başkanlığında düzenlendi. Toplantıda, Denizlinin geleceği ve ilgili sektörlere dair öneri ve projeler kapsamlı bir şekilde değerlendirildi.

PROJELER VE GÖRÜŞLER MASAYA YATIRILDI

Başkan Erdoğan, toplantıda yer alan katılımcılara, hazırladıkları yeni projelerin sunumunu yaparak değerli görüşlerini aldıklarını belirtti. Devam eden projelerin mevcut durumu hakkında da bilgilendirmelerde bulunarak, "Hep birlikte odamızı, şehrimizi ve sektörlerimizi daha da büyüteceğiz" dedi.

DENİZLİNİN İHRACAT RAKAMLARI GÜNDEME GELDİ

Toplantıda Denizlinin ekonomik durumu ile ilgili güncel veriler de paylaşıldı. Denizli, ihracatçı iller arasında 8’inci sırada bulunuyor ve 9 aylık ihracat rakamı 3 milyar 493 bin 561 dolar olarak kaydedildi. Geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 7,1’lik bir artış görüldü. Ayrıca, yabancı sermaye ortaklı firmaların sayısında da artış yaşandığı ifade edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.