Giresun'un Yağlıdere ilçesinde, balık avlamak için dereye giren bir amca ve yeğeni, aniden yükselen sel sularına kapılarak hayatlarının en büyük kabusunu yaşadı. Maalesef bu trajik olayda bir kişinin cansız bedeni bulunurken, kayıp olan diğer kişi için arama kurtarma çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

TRAJEDİ ANİDEN GELEN SUYLA BAŞLADI
Olay, Yağlıdere ilçesine bağlı Kanlıca köyünde meydana geldi. Amca Sedat Çelik ve yeğeni Sedat Çelik, balık tutmak amacıyla Yağlıdere Deresi'ne girdi. Ancak, beklemedikleri bir anda derenin su seviyesi aniden yükseldi ve iki kişi akıntıya kapıldı. Bu beklenmedik durum, bir anda tüm bölgede paniğe neden oldu.
ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI ZORLU KOŞULLARDA SÜRÜYOR
İhbar üzerine olay yerine hızla çok sayıda 112 Acil Sağlık, itfaiye, AFAD ve güvenlik ekibi sevk edildi. Ekipler, zorlu hava ve arazi şartlarına rağmen titiz bir çalışma yürüttü. Yapılan arama çalışmaları sonucunda bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Ancak, dere yatağındaki yüksek su debisi nedeniyle cenazeye henüz müdahale edilemediği öğrenildi. Kayıp olan diğer kişiyi bulma umuduyla arama kurtarma ekipleri, su seviyesinin yüksekliği nedeniyle büyük güçlükler yaşayarak çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.








