Diyarbakır'ın Dicle İlçe Kaymakamı Mustafa Atış, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sabır ile birlikte Şükrü Ayna Özel Eğitim Uygulama Okulu'nu ziyaret etti. Bu ziyarette, özel gereksinimli öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakam Atış, onlarla birebir sohbet ederek keyifli anlar yaşadı.

OKULDA YAPILAN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALINDI
Kaymakam Atış, ziyaret sırasında okul idaresinden yürütülen eğitim faaliyetleri ve destek çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı. Bu, öğrencilerin ihtiyaçlarını daha iyi anlamak ve eğitim kalitesini artırmak için önemli bir adım olarak değerlendirildi.

DEVLETİN ÖZEL EĞİTİME VERDİĞİ ÖNEM VURGULANDI
Kaymakam Mustafa Atış, Dicle'ye bu okulun kazandırılmasının özel eğitim alanında önemli bir ilerleme sağladığını belirtti. Ayrıca, devletin her alanda vatandaşın yanında olduğunu ve özel gereksinimli öğrencilerin en iyi şekilde yetişmesinin öncelikleri arasında yer aldığını ifade etti. Engelsiz eğitim ve yaşam için çalışmaların süreceğini vurguladı.








