Dikili Cumhuriyet Meydanı'nda binlerce kişi aynı sofrada buluştu

SAĞLIK Yayınlanma : 15 Mart 2026 16:23 Düzenleme : 15 Mart 2026 16:23
Dikili Cumhuriyet Meydanı'nda binlerce kişi aynı sofrada buluştu
Dikili'de düzenlenen iftar programında binlerce kişi bir araya gelerek Ramazan'ın manevi atmosferini paylaştı. AK Parti yetkilileri, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

İzmir'in Dikili ilçesinde, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen iftar programı büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

VATANDAŞLAR BİR ARAYA GELDİ

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ve İlçe Başkanı Mehmet Akif Güveli, etkinlikte vatandaşlarla bir araya geldi. Ramazan ayı dolayısıyla gerçekleştirilen açık hava iftarında, yüzlerce kişi aynı sofrayı paylaşarak manevi bir huzur yaşadı. Çankırı, Ramazan ayının birlik ve beraberlik duygularını güçlendiren özel bir zaman olduğunu vurguladı.

RAMAZAN BOYUNCA BULUŞMALAR SÜRECEK

Çankırı, İzmir’in 30 ilçesinde Ramazan boyunca iftar sofralarının kurulduğunu belirterek, yoğun program nedeniyle tüm davetlere katılamadıklarını ancak vatandaşlarla buluşma gayretinde olduklarını ifade etti. Ayrıca, merkezi hükümetin bölgeye yönelik projelerinin tarıma dayalı yatırımlarla istihdama önemli katkılar sağlayacağını kaydetti. Çankırı, Dikili'nin sadece bir sahil kenti değil, aynı zamanda tarım ve ticarette güçlü bir merkez olma potansiyeline sahip olduğunu belirtti.

YENİ SİYASİ DÖNEMİN HABERCİSİ

AK Parti Dikili İlçe Başkanı Mehmet Akif Güveli de programda vatandaşlara hitap ederek, Dikili'de siyasetin yeni bir döneme gireceğini söyledi. Ramazan'ın manevi atmosferini vurgulayan Güveli, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek,

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.