Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde meydana gelen korkunç bir olayda, yaklaşık 15 tonluk beton blokların altında kalan işçilerden biri yaşamını yitirdi, diğeri ağır yaralandı.

Olayın detayları
Edinilen bilgilere göre, Kaldırım Mahallesi'ndeki bir şantiye alanında vinç yardımıyla beton bloklar indirilirken, işçiler bu blokları toparlamaya çalıştıkları esnada dikkatsizlik sonucu bloklar devrildi. Bu talihsiz durum sonucu 55 yaşındaki Faydat Avcı, olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralı işçi hastaneye kaldırıldı
Olay yerine hemen jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk kontrollerde Avcı'nın yanı sıra H.Y. isimli bir işçinin de ağır yaralandığı tespit edildi. Yaralı, acil müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Faydat Avcı'nın cansız bedeni ise savcının incelemesinin ardından otopsi işlemleri için morga götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.







