Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde bir apartmanın çatı katında çıkan yangın, 40 güvercinin ölümüne neden oldu. Olay, dün akşam saatlerinde Şehitlik Mahallesi 188. Sokak'ta meydana geldi.

SOBA BORUSUNDAN ÇIKAN KIVILCIM
Yangının, apartmanın son katındaki soba borusundan çıkan bir kıvılcımın çatıdaki odunluğu tutuşturmasıyla başladığı öğrenildi. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarın ardından bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
İTFAİYE ERİNİN KAMERASINA YANSIDI
Yangına müdahale anı, bir itfaiye erinin kask kamerasına yansıdı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu alevler kontrol altına alındı, ancak odunluk kullanılamaz hale geldi. Yangında 40 güvercin telef oldu.
İNCELEME BAŞLATILDI
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yetkililer, yangının kesin nedenini belirlemek için incelemelerini sürdürüyor.







