Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, Ziya Gökalp Mahallesi'nde bulunan iki katlı eski bir toprak evde çıkan yangın, evde kısmi çökme meydana getirdi. Yangının nedeni henüz belirlenemezken, olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye erlerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.
KASK KAMERASINDAN ÇARPICI GÖRÜNTÜLER
Yangının söndürülme anları, itfaiye erlerinin gözünden kask kameralarıyla kaydedildi. Bu görüntüler, müdahalenin zorlu koşullarını ve ekiplerin profesyonelliğini gözler önüne seriyor. Yangın sonucunda evde kısmi çökme yaşanmasına rağmen, olayda ölen veya yaralanan olmadığı bildirildi.
NEDEN ARAŞTIRILIYOR
Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı. Yetkililer, eski yapıdaki toprak evin durumunu ve yangının nasıl başladığını araştırıyor. Bölgedeki benzer yapıların güvenliği konusunda da incelemelerin sürdüğü ifade ediliyor.







