Diyarbakır'da yolun karşısına geçerken kaza: 71 yaşındaki adam hayatını kaybetti

ASAYİŞ Yayınlanma : 16 Haziran 2026 08:46 Düzenleme : 16 Haziran 2026 08:46
Diyarbakır'da yolun karşısına geçerken kaza: 71 yaşındaki adam hayatını kaybetti
Diyarbakır'da Dicle Üniversitesi yerleşkesinde yolun karşısına geçerken bir aracın çarpması sonucu 71 yaşındaki Mehmet Baki Yalçınkaya hayatını kaybetti.
Diyarbakır'da yolun karşısına geçerken kaza: 71 yaşındaki adam hayatını kaybetti

Diyarbakır Dicle Üniversitesi yerleşkesinde trajik bir kaza meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan 71 yaşındaki Mehmet Baki Yalçınkaya, bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı.

Diyarbakır\

OLAYIN DETAYLARI

Yalçınkaya’ya, 72 BC 638 plakalı otomobil çarptı. Kaza anında olay yerinde bulunan vatandaşlar, hemen ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. İhbar üzerine bölgeye 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ancak, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Yalçınkaya, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Diyarbakır\

İNCELME DEVAM EDİYOR

Olayla ilgili olarak başlatılan inceleme sürerken, Yalçınkaya'nın hayatını kaybetmesi çevresinde büyük üzüntüyle karşılandı. Kaza, hem üniversite öğrencileri hem de yerleşke sakinleri arasında derin bir etki bıraktı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.