Doğanhisar'da muhtarlar toplandı

YEREL Yayınlanma : 17 Şubat 2026 01:31 Düzenleme : 17 Şubat 2026 01:32
Doğanhisar'da muhtarlar toplandı
Doğanhisar Kaymakamı İbrahim Zahid Ahat başkanlığında, ilçedeki muhtarlarının katılımıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

MUHTARLAR GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Mahalle muhtarlarının bir araya geldiği toplantıda sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik yürütülen çalışmalar ele alındı. Başta motosiklet denetimleri olmak üzere trafik uygulamaları konuşuldu. Kapalı alanlarda sigara kullanım yasağına ilişkin denetimler gündeme getirilirken, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik sosyal destekler ve mahallelerin öncelikli ihtiyaçları ele alındı.

 

AMAÇ HIZLI ÇÖZÜM

Doğanhisar Kaymakamı İbrahim Zahid Ahat, ''Amacımız; mahallelerimizin ihtiyaçlarını etkin ve hızlı bir şekilde karşılayarak vatandaşlarımıza sunulan hizmet kalitesini daha da artırmaktır.'' dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.