İstanbul Dudullu Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan 3 katlı bir elektronik fabrikasında gece saatlerinde yangın meydana geldi.

YANGININ ÇIKTIĞI ANLAR
Yangın, saat 01.00 sıralarında, Ümraniye ilçesindeki Dudullu Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan elektrik fabrikasında patlak verdi. Henüz belirlenemeyen bir sebeple başlayan yangın kısa bir süre içinde binanın büyük bir kısmını sardı. Dumanların gökyüzünü kaplamasıyla birlikte çevredeki vatandaşlar durumu hemen itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İTFAİYE EKİPLERİ SEVK EDİLDİ
Olay yerine, Ümraniye, Ataşehir, Çekmeköy ve çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi intikal etti. Fabrikanın çeşitli noktalarından yükselen alevlere müdahale eden ekipler, yaklaşık 3 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangını kontrol altına almayı başardı. Yangın nedeniyle fabrikada büyük ölçüde hasar meydana gelirken, olay sırasında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.







