Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Bodrum 1905 Galatasaraylılar Derneği’nin düzenlediği gecede yaptığı konuşmada, "Şampiyonlar Ligi’nde istediğimiz neticeleri almak üzere bir takım hazırlığı yapıyoruz" dedi.

26. ŞAMPİYONLUK COŞKUSU
Muğla’nın Bodrum ilçesinde gerçekleştirilen '26. Şampiyonluk Gecesi', sarı-kırmızılı camiayı bir araya getirdi. Bodrum Kaymakamı Ali Sırmalı, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Teknik Direktör Okan Buruk, eski teknik direktör Fatih Terim ile futbolcular Uğurcan Çakır, Abdülkerim Bardakcı ve Yunus Akgün’ün katılımıyla kutlanan gecede, yeni sezon hedefleri de paylaşıldı. Taraftarlar, marşlar ve tezahüratlar eşliğinde şampiyonluk coşkusunu yaşadı.

GEÇEN YILKI TAKIMI KORUYORUZ
Dursun Özbek, "Bugün Bodrumlu Galatasaraylılarla 26. şampiyonluğumuzu kutlayacağız. İnşallah güzel bir sezona da hazırlık yapıyoruz. Geçen seneki takımımızı koruyoruz. Eksiklerimizi bu transfer döneminde çözüp Şampiyonlar Ligi’nde istediğimiz neticeleri almak üzere bir takım hazırlığı yapıyoruz" ifadelerini kullandı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ise, "Hedeflerimiz bitmiyor. Bu sene geçen senelere göre biraz daha sakin ve öngörerek hareket etmek istiyoruz. Yabancı kuralından dolayı çok fazla hareket etme imkanımız yok, bu yüzden kadromuzu genç ve Türk oyuncular üzerinden güçlendirmek istiyoruz" dedi.

GELENEKSEL KUTLAMA
Taraftarlar, Dursun Özbek, Okan Buruk ve futbolcularla birlikte şampiyonluk kupası önünde hatıra fotoğrafı çektirirken, sahne alan sanatçılar da keyifli bir konser verdi. Gece boyunca marşlar ve tezahüratlar eşliğinde 26. şampiyonluk kutlaması devam etti.





