Düzce'de trafik denetimlerinde 201 araç trafikten men edildi

ASAYİŞ Yayınlanma : 28 Nisan 2026 23:57 Düzenleme : 28 Nisan 2026 23:57
Düzce'de trafik denetimlerinde 201 araç trafikten men edildi
Düzce'de yapılan trafik denetimlerinde, kurallara uymayan 201 araç trafikten men edildi. Denetimler, sürücülerin dikkatini çekmek için artırılacak.

Düzce'de gerçekleştirilen trafik denetimleri, sürücülerin kurallara uyup uymadığını sıkı bir şekilde kontrol ediyor. Son bir hafta içinde, polis ve jandarma ekiplerinin yaptığı denetimlerde toplam 201 araç trafikten men edildi.

DENETİMLERİN KAPSAMI GÖZ DOLDURUYOR

20-26 Nisan 2026 tarihlerinde gerçekleştirilen denetimlerde 19 bin araç, motosiklet ve okul servisi detaylı bir şekilde kontrol edildi. Bu süreçte, bin 402 sürücüye de idari para cezası kesildi. Denetimler, Düzce'de trafik güvenliğini artırmak amacıyla titizlikle sürdürülüyor.

SÜRÜCÜLERİN DİKKATİNE!

Denetimlerde ehliyetsiz araç kullanımı, emniyet kemeri takmama, ışık donanımı eksiklikleri, kırmızı ışık ihlali, hız kurallarına uymama ve cep telefonu kullanımı gibi çeşitli ihlaller göz önünde bulunduruluyor. Ekipler, denetimlerin artarak devam edeceğini duyurdu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.