Düzce'deki turizm etkinliği yağış nedeniyle iptal edildi

ÇEVRE Yayınlanma : 18 Nisan 2026 06:02 Düzenleme : 18 Nisan 2026 06:02
Düzce'deki turizm etkinliği yağış nedeniyle iptal edildi
Düzce'de, 18 Nisan 2026'da yapılması planlanan turizm etkinliği, yağışlı hava nedeniyle iptal edildi. Erteleme bilgileri için Kültür ve Turizm Müdürlüğü takip edilmeli.

Düzce, 50. Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde 18 Nisan 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Konuralp’ten Akçakoca’ya tarih, kültür ve doğa rotası etkinliği, beklenen yağışlar nedeniyle iptal edildi.

Düzce\

METEOROLOJİK VERİLER ETKİLİ OLDU

Düzce Valiliği himayesinde düzenlenmesi planlanan bu etkinlik, Türkiye genelinde kutlanan Turizm Haftası'nın bir parçası olarak önem taşımaktaydı. Ancak, meteorolojik verilerin yağışlı hava koşullarını işaret etmesi nedeniyle program, ileri bir tarihe ertelendi.

GÜNCEL BİLGİLER İÇİN TAKİP EDİN

Ertelemeyle ilgili güncel bilgilere ulaşmak isteyenlerin, Düzce Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün resmi web sitesi ve sosyal medya hesaplarını takip etmeleri gerektiği bildirildi. Bu tür etkinliklerin iklim koşulları nedeniyle iptali, katılımcılar için zorlayıcı bir durum olarak değerlendiriliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.