Düzce'nin şampiyon taekwondocuları başarılarıyla göz dolduruyor

SPOR Yayınlanma : 25 Mart 2026 21:22 Düzenleme : 25 Mart 2026 21:22
Düzce'nin şampiyon taekwondocuları başarılarıyla göz dolduruyor
Düzce'nin taekwondo sporcuları, ulusal ve uluslararası başarılarıyla şehri gururlandırarak İl Müdürü Zekeriya Arslantürk'ü ziyaret etti.

Taekwondo branşında kazandıkları ulusal ve uluslararası başarılarla Düzce'nin gururu olan sporcular, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü Zekeriya Arslantürk'ü makamında ziyaret etti.

BAŞARILARINI PAYLAŞTILAR

Türkiye Şampiyonu olan Utku Kap, Belçika Açık Şampiyonası'nda altın madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı. Yıldızlar Türkiye Şampiyonu Sefa Yılmaz ve Büyükler Türkiye Üçüncüsü Emir Perçin, antrenörleri Hakan Şengönül ile birlikte İl Müdürü Arslantürk'ü ziyaret ederek başarı süreçlerini aktardılar.

SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zekeriya Arslantürk, sporcuları tek tek tebrik etti. Düzce'nin spor şehri olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirten Arslantürk, genç sporcuların disiplinli çalışmaları ve kazandıkları madalyaların tüm şehri gururlandırdığını ifade etti. Antrenör Hakan Şengönül’e de teşekkür eden Arslantürk, sporculara başarılarının devamını dileyerek hediyeler takdim etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.