Edirne'de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri sonrasında, kutlamalar alanında Türk bayraklarının çöpe atılması büyük bir tepkiyle karşılandı.

BELEDİYE ÇALIŞANINDAN DUYARLI DAVRANIŞ
Kutlamaların ardından yapılan temizlik çalışmaları esnasında bazı Türk bayraklarının çöplükte kalmış olduğunu gören belediye çalışanı Recep İrden, duruma müdahale etti. İrden, bayrakların bu şekilde atılmasını doğru bulmadığını belirterek, çöpler arasındaki tüm bayrakları tek tek topladı ve muhafaza altına aldı.

MİLLİ DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKALIM
Olayın ardından çevrede bulunan vatandaşlar da duruma büyük tepki gösterdi. Vatandaşlar, Türk bayrağının milli bir değer olduğunu ve bu tür durumlarda daha hassas olunması gerektiğini ifade etti. Recep İrden’in duyarlılığı sosyal çevrede takdir toplarken, birçok kişi etkinlik alanlarında kullanılan bayrak ve benzeri milli değerlerin gelişi güzel bir şekilde çöpe atılmaması gerektiğini dile getirdi.







