Edirne'de gerçekleştirilen trafik ve alkol denetiminde, polis ekipleri tarafından durdurulan kadın sürücünün 122 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

CİDDİ CEZA UYGULANDI
Yapılan denetimlerde, geri manevra yaparak uygulama noktasını geçmeye çalışan otomobil, polis tarafından durdurulmuştu. Kontrol sonucunda, sürücünün alkollü olduğu tespit edildi ve bu durum, sürücünün son 5 yıl içinde ikinci kez alkollü araç kullanması nedeniyle daha da ciddi bir hal aldı. Yaklaşık 50 bin lira idari para cezası uygulandı.
EHLIYETİNE 2 YIL SÜREYLE EL KONULDU
Sürücünün ehliyetine 2 yıl süreyle el konulurken, araç da trafikten men edildi. Edirne İl Emniyet Müdürlüğü, trafik güvenliğini artırmak ve bu gibi olayların önüne geçmek için denetimlerinin kesintisiz olarak devam edeceğini vurguladı.







