Edirne'de, bir çocuğun gözcülük yaptığı sırada diğer çocuğun bir dükkânın kilidini kırarak kasadan para çaldığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olayın Detayları
Edirne'nin en yoğun bölgelerinden biri olan Sabuni Mahallesi, Saraçlar Caddesi'nde gece saatlerinde meydana gelen hırsızlık olayı, iki çocuk şüphelinin soğukkanlı tavırlarıyla dikkat çekti. İşletme sahibi A.F.A., sabah dükkanına geldiğinde hırsızlığın gerçekleştiğini fark ederek hemen emniyete başvurdu.

Şüphelilerin Yakalanması İçin Çalışmalar Başlatıldı
Güvenlik kameralarındaki görüntülerde, bir çocuğun dışarıda gözcülük yaparken diğerinin asma kilidi kırarak dükkâna girdiği net bir şekilde görülüyor. İçeri giren çocuk hırsız, kasada bulunan 2 bin 500 TL ve işletmeye ait cep telefonunu alarak karanlığa karıştı. Emniyet ekipleri, şüphelilerin yakalanması için araştırmalara başladı.







