Edirne'de yağmurun keyfi: Şemsiyeler açıldı, sokaklar renklendi

ÇEVRE Yayınlanma : 03 Haziran 2026 19:05 Düzenleme : 03 Haziran 2026 19:05
Edirne'de yağmurun keyfi: Şemsiyeler açıldı, sokaklar renklendi
Edirne'de sağanak yağmur, sıcak havayı bastırırken vatandaşlar şemsiyeleriyle dışarı çıktı. Saraçlar Caddesi'nde yağmura rağmen hareketlilik ve neşeli anlar yaşandı.

Edirne'de etkili olan sağanak yağmur, vatandaşlara serin bir nefes aldırırken, kentte renkli görüntüler ortaya çıktı. Şemsiyelerini kapan İstanbullular, yağmur altında keyifli yürüyüşler yaparak havanın tadını çıkardı.

Edirne\

Sıcaklara Veda, Serinliğe Merhaba

Uzun süren sıcak hava dalgasının ardından gelen yağışla birlikte Edirne'de hava sıcaklığında belirgin bir düşüş yaşandı. Saraçlar Caddesi'nde bu durum, özellikle yağmur altında yürüyüş yapmayı tercih eden vatandaşlarla adeta bir festival havası yarattı. Halk, bu serin havayı fırsat bilerek dışarı çıktı.

Edirne\

Yağmura Rağmen Hareketlilik

Yağışın kent yaşamını olumsuz etkilemesine rağmen Saraçlar Caddesi'nde canlılık devam etti. Kimileri alışverişini sürdürürken, kimileri de yağmurun eşlik ettiği bu atmosferde yürümeyi tercih etti. Hatta bir vatandaşın yağmur altında neşeyle dans ettiği anlar objektiflere takıldı, bu da günün en dikkat çekici anlarından biri oldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.