Eğlence Çayı'na giren Ömer'in kaybolma hikayesi ve pantolonunun bulunması

ASAYİŞ Yayınlanma : 06 Haziran 2026 20:59 Düzenleme : 06 Haziran 2026 20:59
Eğlence Çayı'na giren Ömer'in kaybolma hikayesi ve pantolonunun bulunması
Adana'nın Karaisalı ilçesinde Eğlence Çayı'na giren ve kaybolan 25 yaşındaki Ömer Alptekin'in pantolonu, suya girdiği yerin 4 kilometre uzağında bulundu. Arama çalışmaları sürüyor.

Adana'nın Karaisalı ilçesinde Eğlence Çayı'na serinlemek için giren 25 yaşındaki Ömer Alptekin, 7 gündür kayıp. Arkadaşlarıyla pikniğe gelen genç, 31 Mayıs'ta saat 09.00 sıralarında suya girdikten sonra bir daha görünmedi.

Eğlence Çayı\

ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Alptekin'in kaybolması üzerine çevredeki vatandaşların ihbarı ile bölgeye itfaiye, sağlık, su altı arama-kurtarma ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Ekipler, gencin bulunması için yoğun bir şekilde çalışıyor.

PANTOLONU 4 KİLOMETRE UZAKTA BULUNDU

Arama çalışmaları devam ederken, Ömer Alptekin'e ait olduğu belirlenen pantolon, suya girdiği yerin 4 kilometre uzağında bulundu. Ekiplerin, Alptekin'i bulma çabaları aralıksız sürüyor. Umutlar, gençten gelecek iyi bir haber için devam ediyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.