Eğlence Çayı’nda kaybolan Ömer Alptekin için 13 gündür arama çalışmaları sürüyor

ASAYİŞ Yayınlanma : 13 Haziran 2026 05:15 Düzenleme : 13 Haziran 2026 05:15
Eğlence Çayı’nda kaybolan Ömer Alptekin için 13 gündür arama çalışmaları sürüyor
Eğlence Çayı’nda kaybolan boks antrenörü Ömer Alptekin için arama çalışmaları 13 gündür sürüyor, ancak henüz bir iz bulunamadı.
Eğlence Çayı’nda kaybolan Ömer Alptekin için 13 gündür arama çalışmaları sürüyor

Adana'nın Karaisalı ilçesinde yer alan Eğlence Çayı'nda kaybolan 25 yaşındaki boks antrenörü Ömer Alptekin için arama çalışmaları tam 13 gündür devam ediyor.

Eğlence Çayı’nda kaybolan Ömer Alptekin için 13 gündür arama çalışmaları sürüyor 1

KAYBOLUŞUN DETAYLARI

Ömer Alptekin, 31 Mayıs günü arkadaşlarıyla birlikte piknik yapmak üzere Dokuzoluk Kanyonu'na gitmişti. Serinlemek amacıyla Eğlence Çayı'na giren Alptekin, bir süre sonra gözden kayboldu. Olayın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık, su altı arama-kurtarma ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Eğlence Çayı’nda kaybolan Ömer Alptekin için 13 gündür arama çalışmaları sürüyor 2

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

13. günde, sabahın erken saatlerinde yeniden başlatılan arama çalışmaları, dronlarla havadan da destekleniyor. Ancak bugüne kadar Alptekin'e ait herhangi bir iz bulunamadı. Ailesi ve arkadaşları, umutlarını kaybetmeden arama çalışmalarının sonuçlanmasını bekliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.