Elazığ'da dikkatsizlik kazaya yol açtı: Otomobil refüje çıktı, bir kişi yaralandı

ASAYİŞ Yayınlanma : 12 Aralık 2025 00:00 Düzenleme : 12 Aralık 2025 00:00
Elazığ'da dikkatsizlik kazaya yol açtı: Otomobil refüje çıktı, bir kişi yaralandı
Elazığ'da bir otomobilin kontrolü kaybedilerek refüje çıkması sonucu bir kişi yaralandı; kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Elazığ'da meydana gelen trafik kazasında, kontrolü kaybedilen bir otomobil kavşaktaki refüje çıktı. Kazada bir kişi hafif şekilde yaralandı ve olay yerine sağlık ile polis ekipleri sevk edildi. Kaza anı, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

KAZA NASIL GERÇEKLEŞTİ?

Kaza, Elazığ-Bingöl karayolu üzerindeki Yolçatı kavşağında yaşandı. B.S.A. isimli sürücünün idaresindeki 52 BM 261 plakalı otomobil, sürücünün bir anlık dikkatsizliği sonucu kontrolünü kaybetti ve kavşaktaki refüje çıktı. Bu sırada araç içinde bulunan E.S. isimli kişi hafif yaralandı.

YARALIYA MÜDAHALE EDİLDİ

Olayın bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Yaralı kişi, ambulansla Karakoçan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yetkililer, kazanın nedenine ilişkin incelemelerini sürdürüyor.

KAZA ANI KAMERADA

Kaza anı, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi ve görüntüler yetkililere iletildi. Bu görüntüler, kazanın nasıl gerçekleştiğine dair detaylı bilgi sağlıyor ve olayın araştırılmasında önemli bir rol oynuyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.