Elazığ'da genç yıldızlar parkede coştu: U18 basketbol turnuvası sona erdi!

SPOR Yayınlanma : 03 Aralık 2025 01:15 Düzenleme : 03 Aralık 2025 01:15
Elazığ'da genç yıldızlar parkede coştu: U18 basketbol turnuvası sona erdi!
Elazığ'da 3 gün süren U18 Erkekler Basketbol Müsabakaları tamamlandı. 48 sporcunun mücadele ettiği turnuvada Gençlik Merkezi Spor Kulübü A Takımı şampiyon oldu.
Elazığ'da genç yıldızlar parkede coştu: U18 basketbol turnuvası sona erdi!

Elazığ'da heyecan dolu anlara sahne olan U18 Erkekler Basketbol Müsabakaları, 3 gün süren çekişmeli mücadelelerin ardından tamamlandı. 24, 26 ve 28 Kasım 2025 tarihlerinde gerçekleştirilen organizasyon, genç sporcuların büyük ilgisiyle karşılaştı. Parkede üstünlük mücadelesi veren takımlar, izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

PARKEDE 48 GENÇ YILDIZ TER DÖKTÜ

Turnuvaya toplamda 4 takımdan 48 sporcu katıldı. Üç gün boyunca kıyasıya rekabetin yaşandığı müsabakalarda, genç yetenekler sahne aldı. Sporcuların hem bireysel becerileri hem de takım oyunundaki uyumları dikkatlerden kaçmadı.

ŞAMPİYON GENÇLİK MERKEZİ SPOR KULÜBÜ A TAKIMI

Müsabakalar sonucunda, Gençlik Merkezi Spor Kulübü A Takımı gösterdiği üstün performansla şampiyonluk kupasını kaldırdı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü B Takımı ikinciliği elde ederken, Gençlik Merkezi Spor Kulübü B Takımı ise üçüncülük kürsüsüne çıktı. Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, organizasyona katılan tüm sporcuları, antrenörleri ve emeği geçenleri tebrik ederek, gençlerin spora olan ilgisini artırma ve yeteneklerini destekleme konusundaki kararlılığını yineledi. Dereceye giren takımlar kutlanırken, tüm sporculara başarı dolu bir gelecek temenni edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.